Kauppa

UskoTV:n kaupasta voit ostaa katseluoikeuksia maksullisiin sisältöihin ja tukea samalla tapahtuman järjestäjien toimintaa.

Katseluoikeus liitetään oston yhteydessä käyttämääsi / luomaasi käyttäjätiliin. Katseluoikeus on voimassa heti, kun maksutapahtuma on suoritettu. Voit jatkossa katsoa maksullista sisältöä kirjautumalla käyttäjätiliisi. Maksupalvelun tarjoaa PayPal ja Paytrail.

Ohjeet

—————-
Kirjaudu ensin sisään. Jos järjestelmä ei tunnistä sähköpostiosoitetta, sinulla ei ole käyttäjätunnusta UskoTV:n sivustolla. Tällöin ostotapahtuman yhteydessä sinulle luodaan käyttäjätili, kun painat rekisteröidy-painiketta. Valitse tuote, jonka haluat ostaa, ja anna omat tietosi. Tämän jälkeen valitaan maksutapa, hyväksytään kaupan ehdot ja painetaan lähetä tilaus -nappia. Tämän jälkeen pääset maksamaan tuotteen. Katseluoikeuden ostamisen jälkeen pääset katsomaan ohjelmia.
—————-

Tarvitsetko apua ostotapahtumassa? Tarjoamme tänä vuonna käyttäjätukea tukipalvelumme kautta. Pääset lähettämään viestin meille klikkaamalla sivuston oikeasta alakulmasta vihreällä pohjalla olevaa tuki-painiketta. Puheluja emme ota tänä vuonna vastaan.

Voit lukea myös usein kysytyt kysymykset.

Tuotteet